Cerita Dewasa | Kisah Birahi [KisBir] | Cerita Seks | Cerita Porno

Cerita Dewasa | Kisah Birahi [KisBir] | Cerita Seks | Cerita Porno


Laka Cerita Sex Bengi KiyÉ

Posted: 07 Mar 2012 04:15 AM PST

#wongtegal-only

Laka Cerita Sex Bengi Kiyé.


Cerita Sex bengi kiyè laka. Adminé pan turu soré. Kesel miki tas kerja, kayong mopo. Pan cerita-cerita sing radan hot kudunè ya butuh pikiran sing fresh. Sing seger mèn nulisè ya kepénak, karo udud bal-bul nang kayong ora pengin mati. Ya belih jon?

Ndéyan tah Cerita Sex ana nang bloggé adinè nyong sing èsih dadi Anak SMP. Tapi ya cerita sex-kè jaré yakhanu tah semrawudt. Kayanè pan ngejak geludt. Ari hora pan mbahas sing esek-esek ya dongè ora sah nyethili gawè postinganè. Ya belèh jon?

Cerita Sex karuan dadi idola narablog nang soal perkiwodan. Tapi ya mbokyaha nggawè Cerita Sex sing ana mutunè, sing mangfaati. Yèn bisa ya sing seo friendly. Ya belèh Jon?

-Cerita Dewasa

0 komentar:

Poskan Komentar

 
© 2009 Blog Cerita Ngentot | Powered by Blogger | Built on the Blogger Template Valid X/HTML (Just Home Page) | Design: Choen | PageNav: Abu Farhan